דניאל אלון

MEAT THE FUTURE

מתחילת ימינו כציידים לקטים, בשר היה בתפריט ומאז הדרישה רק הולכת וגדלה. תעשיית הבשר בזבזנית עד כדי כך שכדור הארץ לא יוכל להכיל אותה בעתיד הקרוב, פשוטו כמשמעו, גידול חיות למאכל אינו בר-קיימא. בשר רקם סביבו תרבות עשירה בישראל – אז איך יכול להיות ש85% מהבשר שאנו צורכים מיובא?
הפרויקט בא לתת מענה לצריכת הבשר הגדלה דרך מציאת פתרון טכנולוגי לייצור בשר ללא צורך בשחיטה והנגשתו לציבור הצרכנים.
בעזרת טשטוש הגבולות בין סביבת עבודה למרחב תצוגה נוצר מהלך לינארי של מחקר וייצור במקביל למהלך חוויתי-חינוכי, תוך טרנספורמציה של שטח נטוש שיועד בעבר לתעשיית הבשר לפארק מבקרים לאומי.

 

מנחים: אדר׳ דן הנדל, אדר׳ דניאל זרחי

אסיסטנטים: אדר׳ טל ארז, אדר׳ תמי אולך, אדר׳ טליה דוידי